Why Me Essay

535 Words3 Pages
Pse mua? Ne jete kam pasur mundesine te perballem me shume probleme dhe veshtiresi, te cilat fatmiresisht me kane ndihmuar te ndaj te miren nga e keqja, me kane ndihmuar te rregulloj gabimet e mia dhe me kane bere te kuptoj se cfare duhet te kerkoj nga vetja ime. Per mua, te kuptosh se cfare kerkon te arrish ne jete eshte nje nder qellimet me te rendesishme per secilin prej nesh dhe kam kuptuar se kjo nuk eshte aspak e lehte. Me kujtohet kur isha i vogel dhe endrra ime ishte te behesha astronaut qe te vizitoja hapesiren,me vone pasioni im ishte vizatimi, pastaj fillova ta enderroja veten si nje inxhinier te ardhshem.Shpesh zgjohem nga gjumi duke enderruar veten ne nje zyre te madhe,duke bere projekte te madheshtore te cilat do te njihen nga e gjithe bota. Une kam ambicie, shume ambicie,kam endrra,shume endrra dhe jam i sigurt se nje dite keto endrra do i bej realitet sepse asgje nuk eshte e pamundur.Me pune mund te arrij gjithcka madje edhe te paarritshmen. Une nuk mund ta parashikoj te ardhmen time, por per nje gje jam i sigurt, ne nje te ardhme emri im do te behet i njohur, ne te ardhmen une do te jem personi i endrrave te se tashmes dhe nuk do te jem thjesht nje person,por do te jem ai qe do i jap shoqerise nje kontribut sa me te madh duke vene ne funksion te gjitha aftesite e mia si kreativiteti, lidershipi, optimizmi, shpirti luftarak, bashkepunimi, gjakftohtesia , aftesia per te dale nga situata te veshtira, pershtatshmeria, dhe shume aftesi te tjera te cilat do i shpalos me kalimin e kohes. Une po aplikoj tek universiteti juaj per disa arsye. Nje prej arsyeve eshte teresia e aftesive qe une zoteroj si kreativiteti,bashkepunimi,pershtatshmeria, aftesite ne fizike dhe matematike. Arsyeja tjeter qe me beri te aplikoja tek universiteti juaj eshte e ardhmja qe une shoh perpara duke bashkepunuar me ju.Une kam potencial tek dijet e mia dhe jam i sigurt se

More about Why Me Essay

Open Document