Welcome

Anti Essays offers essay examples to help students with their essay writing.

Sign Up

Hahaha Essay

  • Submitted by: Sektion12
  • on April 26, 2012
  • Category: English
  • Length: 835 words

Open Document

Below is an essay on "Hahaha" from Anti Essays, your source for research papers, essays, and term paper examples.

Familien har et firma

David Dechel 17år

Fabby går i blazer

Kapitel 1:
David sidder fast i en cigaretautomat og så kommer der en Politibetjent som får ham fri med hans kniv.
Betjenten tog han med på stationen, så kom Davids storebror(Hugo) og spurgte hvad han lavede på Politistationen men fortæller David ikke.
Hugo vil kører David hjem, men david falder og begynder og opfører sig som en hund. Så endte de på den "psykose-hjem" hvor hele familien er samlet.
David synes alle ligner hunde. De 2 doktorer tilser David. De fører David hen på hans værelse hvor doktor Schmidt giver ha/m en sprøjte i låret.

Kapitel 2:
Over-mokken vil have david skal spise hele tiden og når han havde spist skulle han gå lange ture på gangene og han blev behandlet som en postpakke(kastet rundt med)
David Familie kom hele tiden på samme tidspunkt men ingen af dem så hinanden også hans far. Solsorten sang.   David snakker og solsorten og cæsar gallerkrig.
Han beundre Marianne, Marianne bliver ved med at sige at hun må sige til frk. Phillipsen at David var vågnet. Så kom over-mokken og sagde det samme men ville sige det til doktor Schmidt og han kom og sagde at det var godt han var vågnet og det måtte han sige til davids mor ligesom de andre havde sagt.

Kapitel 3:
Så kom Davids mor og Fabby, Fabby sagde 2 ord den dag.   Hans far er død. Fabby er Engelsk konsulent og har boet i England i nogle år. Davids mor snakker altid kun om Fabby. David kan meget godt lide Fabby, han er den   han bedst han lide fra familien selvom de ikke er helt i familie.   Nu gik de Fabby gav David en pakke cigaretter og en pakke tændstikker. Så ringede david efter Marianne og så gav david Marianne de bloster som han havde fået af hans mor.

Kapitel 4:
David skulle ind til doktor Schmidt kl. 10. han fortæller om at han havde fået   et masse gode karaktere og at han var blevet   voksen, men så en dag tager han skeen i den anden hånd. En dag cyklede david hen til Erik i Lyngby som er blevet smidt ud af...

Show More


Citations

MLA Citation

"Hahaha". Anti Essays. 16 Jan. 2019

<https://www.antiessays.com/free-essays/Hahaha-215538.html>

APA Citation

Hahaha. Anti Essays. Retrieved January 16, 2019, from the World Wide Web: https://www.antiessays.com/free-essays/Hahaha-215538.html